Delia a lansat online primul episod din show-ul „Welcome to Deliria“

Welcome to Deliria a fost un mega-show, la limită dintre real şi imaginaţie, cele două reprezentaţii de pe 2 şi 3 aprilie au fost sold out, iar ecourile lor încă se mai aud în nenumăratele recenzii online, în zeci de filmuleţe pe YouTube şi sute de poze uploadate pe reţelele sociale.

Delia

Şi pentru că multă lume nu a reuşit să ajungă la concerte din cauza numărului de bilete limitat, Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica şi lansează astăzi prima parte dintr-o serie de 5 episoade. Delia va lansa online, în fiecare zi de miercuri, la ora 12:00, câte un episod din concert.

Concertul “Welcome to Deliria” a însemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenţi la Sala Palatului o întâlnire cu “mintea” Deliei, o lume de poveste, plină de culoare. Şi pentru că orice poveste are un povestitor, o mască a dat glas poveştii, iar Delia a condus publicul într-o lume feerică, cu interpretări senzaţionale şi elemente inedite, non-conformiste, zeci de ţinute şi coregrafii, dar şi invitaţi ‘delirici’.

Delia a început concertul cu hitul “Pe aripi de vânt”, cu care a încheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la “Parfum de fericire” şi până la “Gură ta”, Delia a purtat în universul ei spectatorii prezenţi la Sala Palatului. Alături de invitaţii show-ului, Carla’s Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabiţă şi Deepcentral a trecut de la emoţie sinceră la emoţie extravagantă, la tumult, nostalgie, extravaganţă.

Odată cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat şi un nou album. “Deliria” este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe lângă hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mamă”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), şi piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie eşti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

În urma acestui succes fulminant, Delia va porni într-un turneu naţional cu The Essence of Deliria, varianta concentrată a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atât pentru publicul larg, cât şi pentru petrecerile corporate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here