Delia cântă în deschiderea concertului Indila de la Bucureşti

Se anunţă un weekend de foc pentru jurata super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, Antena 1. Delia, alături de colegii săi, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică dau vineri seara startul galelor live „X Factor” şi îşi trimit în lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, cei mai buni concurenţi.

delia Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_030614_XF 4_0688

Jurata va continua în forţă, sâmbătă dându-le întâlnire ardelenilor la Cluj, unde va susţine două concerte, pentru ca duminică, Delia să revină în Bucureşti, unde va câmta în deschiderea concertului Indila.

Jurata „X Factor” a fost desemnată oficial de managementul artistei Indila pentru a cânta în deschiderea concertului susţinut de aceasta pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, pe lista propusă de organizatori numărându-se nu mai puţin de zece dintre artiştii români ai momentului. Originalitatea artistei i-a impresionat pe reprezentanţii Indilei, care au desemnat-o pe aceasta ca openning act pentru show-ul de la Sala Palatului.

„Duminică o să cânt în deschiderea concertului Indila şi pot spune că sunt puţin emoţionată. Biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor, aşa că s-a decis să se mai facă încă un concert în aceeaşi zi. Ştiu că eu am fost aleasă de managementul ei pentru acest eveniment şi asta mă bucură enorm. Emoţiile nu vin neapărat datorită evenimentului în sine, deşi sunt mai mult decât recunoscătoare, ci datorită locului unde se desfăşoară: Sala Palatului! Pe 13 martie o să susţin şi eu primul meu concert acolo şi deja lucrez intens cu echipa mea pentru a pune pe picioare un show cum nu s-a mai văzut până acum! Sunt încrezătoare că lucrurile vor decurge minunat pe 7 decembrie, căci nu vin singură, ci cu mirificul meu band, alături de care repet zilnic. Danse avec moi et Indila!”, a mărturisit jurata „X Factor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here