Delia cântă în deschiderea concertului Rihanna din România

Jurata „X Factor“ Delia se va afla în această vară pe aceeaşi scenă cu Rihanna. Pe 14 august, aceasta va cânta în deschiderea concertului pe care artista îl va susţine la Bucureşti, în cadrul Zutopia Music Festival.

Delia si Denisa D&D East Entertainment

Delia este foarte încântată că a fost aleasă să deschidă concertul şi deja se gândeşte la ce surprize va include în show-ul ei.

„Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă şi cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu mă refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritul ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei“, a spus Delia.

Dacă până de curând era încântată doar că va merge la concertul susţinut de Rihanna, Delia a primit vestea cea mare într-un context cu totul neaşteptat.

„O echipă de la Observator a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept! Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna?“, a încheiat Delia.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.