Delia: „Cu orice bărbat aș cânta, s-ar face o paralelă cu Nick“

Delia și Uddi au fost invitații lui Mihai Găinușă și ai lui Codruț Kegheș în cadrul matinalului pe care îl realizează la Kiss FM, au cântat live și le-au povestit despre ce le mai pregătesc fanilor.

Delia si UddiDelia le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că se pregătește să plece într-o nouă vacanță, de data aceasta în Sri Lanka.

„Ce mai face Nick?”, s-a interesat Mihai Găinușă despre fostul coleg de trupă al Deliei. „Cred că bine. M-a sunat să vorbim despre ceva. Din câte am înțeles, e bine. Are copil măricel”, a răspuns invitata.

„Mă gândeam că ai făcut piesa aceasta cu Uddi în amintirea timpurilor când cântai cu Nick”, a fost de părere Găinușă. „Din când în când, e bine să mai faci chestii. Cu oricine aș cânta, dacă ar fi mascul, bărbat, s-ar face așa, o paralelă…”, a spus ea.

Cei doi invitați le-au declarat fanilor că nu exclud și alte colaborări viitoare după piesa ‘Ipotecat’.

„Crezi în karma?”, a fost întrebată Delia, cu apropo la versul „Soarta te găsește oriunde”, din piesa „Ipotecat“. Invitata a răspuns afirmativ, adăugând: „Cred că de anumite lucruri nu te poți ascunde niciodată. Cred în karma în măsura în care cred că nu te poți ascunde de tine. Chiar cred în faptul că orice faci are un răspuns undeva și se întoarce într-un fel”.

Și Uddi a dezvăluit ce le pregătește fanilor. „Pe la jumătatea lui aprilie va veni și un videoclip cu un nou single. Deocamdată nu pot să spun sigur, pentru că sunt vreo două-trei piese la care mă gândesc”, a spus el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here