Delia, la filmările clipului „A lu’ Mamaia“: „Erau doi salvamari drăguți“

Delia și Speak au cântat live, în studioul Kiss FM, piesa „A lu’ Mamaia“, noul imn al stațiunii de pe litoral. „Luați-o în serios!”, le-a transmis artista fanilor despre melodie.

Delia si Speak - Kiss FM Invitații le-au povestit realizatorilor matinalului, Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu, că tocmai au filmat un videoclip, filmările durând două zile. „A fost foarte interesant”, a declarat Delia, adăugând că au prins o zi cu vânt și una cu soare. Artista a mărturisit că a remarcat și doi salvamari pe plajă, „în colanți, foarte drăguți”.

„De ce un alt imn pentru Mamaia?”, a întrebat Găinușă. „Pe lângă faptul că Mamaia are un imn, piesa aceasta e piesa noastră. Luați-o ca atare! Luați-o în serios!”, a spus cântăreața.

„Ați încercat un imn și pentru Nisipurile de aur?”, a întrebat Mihai Găinușă. „Nu, dar ne gândim pentru Vama veche sau pentru Mangalia”, a glumit Delia.

„Am încercat să surprindem atmosfera călduroasă de pe litoral” a declarat Speak atunci când realizatorii matinalului Kiss FM l-au întrebat despre ce este vorba în versurile piesei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here