Delia a lansat campania „Delia Verde“ şi site-ul delia.green

Delia devine cel mai recent ambasador al dezvoltării durabile privind mediul înconjurător prin susţinerea pădurilor în cadrul campaniei „Delia Verde“.

Delia verde by Dimitri Caceaune (8)

Delia îşi implică şi fanii în responsabilitatea socială şi de mediu şi încearcă să salveze, cu ajutorul lor, pădurile planetei noastre. Din acest motiv, artista a devenit ambasadorul ALLCOT GROUP, un grup elveţian de firme dedicate dezvoltării durabile şi sustenabilităţii.

„Pământul este pe cale să piardă o mare parte din pădurile sale până la mijlocul acestui secol. Pădurile sunt plămânii pământului și cel mai mare aliat al nostru în lupta împotriva schimbărilor climatice. Acestea absorb dioxid de carbon din atmosferă și îl transformă alături de apă și lumina soarelui în lemn, producând oxigenul pe care îl respirăm, indispensabil vieţii noastre. Conservarea pădurilor și împădurirea zonelor defrişate sunt printre cele mai simple opțiuni pe care le avem pentru încetinirea schimbărilor climatice. Nu este nevoie de nicio soluţie tehnologică sofisticată, ci pur şi simplu e nevoie ca fiecare dintre noi să ne implicăm. Am decis, aşadar, să mă implic în conştientizarea problemelor de mediu și să încerc să salvăm, cu ajutorul fanilor mei, pădurile planetei noastre“,a spus Delia.

Fanii Deliei pot să fie parte din acest proiect cumpărând credite de carbon, care echivalează cu o tonă de CO2 pe care o emit în atmosferă, iar banii vor merge în conservarea pădurilor. Mai multe informaţii pot afla de pe pagina de Facebook a artistei şi de pe site-ul delia.green.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here