Delia Matache o dublează pe Cameron Diaz în comedia „Annie“

Una dintre cele mai în vogă artiste din România, Delia, a acceptat provocarea de a dubla vocea cunoscutei actriței Cameron Diaz, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați.

Delia MatacheTenace, încrezătoare şi optimistă, Annie – personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi – revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie.

Delia este vocea personajului Miss Hannigan, asistenta maternală care are grijă de Annie, interpretată de Cameron Diaz. Creând o nouă versiune a lui Miss Hannigan, Diaz s-a bucurat de oportunitatea de a contura un personaj clasic cu o faţă nouă. “Am crescut cu Annie şi îmi plăcea Carol Burnett în rolul lui Miss Hannigan”, recunoaşte ea. “Toată lumea cunoaşte personajul. În acest film, am avut şansa de a juca un rol cunoscut de către public, dar care a fost actualizat într-o manieră extrem de plăcută şi hazlie. Eu am acceptat rolul cu braţele deschise – era o oportunitate senzaţională de a cânta şi dansa într-un film bun”.

Și Delia a acceptat această provocare cu entuziasm: “Nu este prima dată când dublez vocea unui personaj într-un film. În trecut am mai realizat dublajul personajului Vixie din Smurfs. Acum am avut onoarea de a dubla vocea personajului Miss Hannigan, interpretată în film de către Cameron Diaz. M-am bucurat foarte mult că de aceasta dată filmul este un musical și am avut ocazia să și cânt. Filmul este minunat și special pentru că povestea micuței Annie este cunoscută și îndrăgită de atât de mulți oameni. Este absolut imposibil să nu îndrăgești acest film!”, a spus artista.

Annie

Micuţa actriţă Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la Oscar, o interpretează pe Annie, o copilă orfană, dar optimistă, care se dovedeşte a fi suficient de tare ca să reziste pe străzile New York-ului, în 2014. Abandonată de părinţii ei, care iniţial au promis că se vor întoarce într-o bună zi, fetiţa duce o viaţă oribilă alături de Miss Hannigan (Cameron Diaz), o îngrijitoare vitregă şi câinoasă la suflet. Dar totul capătă o altă turnură când potentul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – alături de isteaţa sa adjunctă, Grace (Rose Byrne) şi consultantul său de campanie, şmecher şi manipulator, Guy (Bobby Cannavale) – ia o decizie dictată de interese electorale: se va ocupa de această fetiţă orfană! Stacks se laudă că este îngerul ei păzitor, dar firea optimistă a lui Annie şi convingerea că soarele va răsări şi-n viaţa ei, vor arăta că de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.

Annie are premiera în cinematografele din România pe 26 decembrie, în variantă subtitrată și în variantă dublată, fiind distribuit de InterComFilm Distribution. Magia spectacolului care a primit nu mai puțin de 7 premii Tony este adusă de regizorul Will Gluck, care face echipă cu o armată de producători de renume: James Lassiter, Jada Pinkett Smith & Will Smith, Caleeb Pinkett şi Shawn “JAY Z” Carter, Laurence “Jay” Brown şi Tyran “Ty Ty” Smith pentru a readuce pe ecran, într-o viziune modernă, personajele şi spectacolul original din anii 1980.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here