Delia se ține de farse la „iUmor“

Cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor, care va începe din 2 octombrie, la Antena 1, de la ora 20.00, aduce la un loc numere de stand-up comedy, actorie, dans, muzică, magie, pline de inedit și amuzament, unele dintre ele întrecând orice imaginație.

Delia iUmorS-a nimerit ca unele zile de filmare să abunde în momente de același gen, iar o astfel de zi a fost una bogată în numere de magie și iluzionism ce păreau să nu se mai termine. Și ca și când acest lucru nu ar fi fost de ajuns, printre ele s-a strecurat și un număr de hipnoză.

Întâmplător sau nu, Delia și colegii din regie au ales tot această zi pentru a se ține de farse și i-au turnat colegului de jurizare, Mihai Bendeac, sare în cafea. După o zi întreagă în care lui Mihai i-a fost aproape imposibil să facă diferența între iluzie și realitate, gestul colegilor săi nu a făcut decât să-i accentueze și mai mult confuzia.

De aici până la a crede că sarea în cafea a fost pusă de către un concurent mentalist nu a fost decât un pas, iar acest lucru l-a speriat de-a dreptul pe jurat, care a crezut că regia vrea să îl înnebunească de-a binelea.

La sfârșitul acestei zile interminabile, Mihai Bendeac a mărturisit că emisiunea iUmor e pe cale să-i schimbe viața, dar nu în bine, ci în rău, iar dacă totuși îi va supraviețui va trăi mai mult decât cel mai longeviv actor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here