Delia, show de senzaţie pe 13 martie, la Sala Palatului

Showul anului 2015 vine pe 13 martie la Sala Palatului. Delia, frumoasa jurată X-Factor, promite să aducă senzaţionalul la următorul nivel!

Delia la Sala Palatului - Pe aripi de vantCu o producţie spectaculoasă la care se lucrează de mai bine de 3 luni, cu mai mult de 200 de oameni, peste 100 de costume, 12 dansatori, cel mai mare ecran led pe care l-a văzut vreodată Sala Palatului, “mirificul” band şi sute de ore de repetiţii, aventură ce înseamnă “Pe aripi de vânt” va fi momentul memorabil al anului. Jurata X-Factor crează prin acest concert un univers unde EMOŢIA tronează în toate formele ei – văzută şi trăită prin ochii ei. Muzica se regăseşte în tot şi totul se construieşte prin emoţie. Astfel, cântăreaţa face o incursiune în istoria ei muzicală, începând de la era N&D unde împreună cu fostul ei coleg Nick va reinterpreta hiturile ce i-au făcut cunoscuţi, până în prezent, unde se joacă îmbinând rock-ul cu reggae-ul şi funk-ul.

Mai mult decât orice, acest show va cuprinde o serie de mărturisiri personale, legătura ei emoţională cu fiecare stadiu al vieţii ei văzută atât la nivel uman, cât şi emoţional.

Cu siguranţă momentul principal al spectacolului va rămâne în memoria celor prezenţi, căci Delia vine cu o premieră la nivel naţional în ceea ce reprezintă un show la Sala Palatului şi va rămâne unic prin frumuseţea lui şi nivelul ridicat de dificultate.

Biletele s-au pus deja în vânzare. Acestea se găsesc în reţelele Myticket, Eventim şi Bilete.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here