Delia și Uddi au cântat live, la Radio 21, melodia „Ipotecat“

Super-cântare live, la Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu! În studioul Radio 21 a avut loc o adevărată desfășurare de forțe, Delia și Uddi au cântat live noua lor piesă „Ipotecat”.

Delia si Uddi„Noi ne știam dintr-un talent show și am zis de ce nu. El are un timbru foarte plăcut și este printre puținii care cântă reggae, așa cum îmi place mie. Versurile au fost scrise la grămadă. Am contribuit toți: eu, Uddi și Randi. Ideea cu numele piesei îi aparține însă lui Randi”, a povestit Delia despre colaborarea la piesa „Ipotecat”.

Cei doi artiști s-au distrat copios făcând analiza versurilor piesei împreună cu cei doi DJ Radio 21 iar Liviu Hodor a comparat-o pe Delia cu Veronica Micle. Cât despre videoclip, Delia a mărturisit că s-a implicat în realizarea lui: „Mi-am băgat nasul la montaj, că așa sunt eu. Trebuie să văd ce și cum. Eu am și regizat un clip. Mi-am luat o cameră faină și niște ustensile ca să mă pot filma de la distanță, din acelea cu băț. De montat nu am montat niciodată singură, dar am stat la montat, să le spun cum vreau să fie”, a spus artista. Cât privește planurile pentru 2014, Delia spune că se pregătește pentru un super-concert: „Am un plan mare anul ăsta. Vreau, în toamnă, un concert la Sala Palatului sau la Polivalentă, în care să fiu eu cu întreaga orchestră, într-un spectacol extraordinar. Acum mă gândesc la concept”.

Uddi a mărturisit că planul lui este să se concentreze cât mai mult pe cariera muzicală, care acum este abia la început: „La jumătatea lui aprilie voi lansa un nou single. Acum sunt foarte fericit și onorat să lucrez cu un artist ca Delia. Sunt dornic să fac cât mai multă muzică, pe asta mă concentrez”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here