marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIDelia va cânta alături de Carla's Dreams pe scena de la Arenele...

Delia va cânta alături de Carla’s Dreams pe scena de la Arenele Romane

Pe 7 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, Global Records vă invită la lansarea noului album Carla’s Dreams, al doilea din carieră, „NGOC”. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din România, dar şi piese noi care vor fi incluse pe albumul „NGOC”.

Carla`s Dreams

Primul artist care li se alătura celor de la Carla’s Dreams este chiar Delia, alături de care artiştii au interpretat super hitul „Cum ne noi” şi căreia i-au compus piesa „Da, mamă”. Alte nume mari li se alătură celor de la Carla’s Dreams şi vor fi anunţaţi săptămânile următoare.

„Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme şi care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea şi onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.