Delilah va concerta la WonderDay

După succesul primului său concert susţinut în România chiar la începutul acestui an, încântătoarea Delilah revine la Bucureşti pentru un show special în cadrul unuia dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii – WonderDay. 

Delilah_new_press_shot_1

Cei care au ratat atunci întâlnirea cu tânăra franţuzoaică vor avea şansa să o vadă şi să o asculte live vara aceasta, într-o zi minunată de 29 iunie, la Palatul Mogoşoaia. Delilah se alătura astfel unui line-up de poveste, alături de Tape Five, Noora Noor şi Asaf Avidan în cadrul primului eveniment-concept din România.

Cu o apariţie extrem de senzuală şi o voce pe cât de puternică pe atât de diafană, Delilah a oferit fanilor săi din România un concert de neuitat în această primăvară. Într-o atmosferă intimă şi extrem de relaxată, Delilah a avut un program acustic care a surprins peste măsură audienţa, artista părăsind scena după minute în şir de aplauze, lăsând în urmă promisiunea unei reveniri. Şi s-a ţinut de cuvânt căci Delilah revine la Bucureşti vara aceasta pentru o nouă reîntâlnire cu cei care au ascultat-o deja live şi au rămas îndrăgostiţi iremediabil de sunetul vocii sale, dar şi cu cei rămaşi cu regrete după ce au ratat primul show.

Concertul din cadrul WonderDay se anunţă aşadar unul aparte, fiind prima reprezentaţie a artistei în România într-un cadru mult mai larg, într-un decor fabulos prilejuit de domeniul Palatului Mogoşoaia. Delilah va aduce pe scenă o parte dintre cele mai cunoscute piese ale sale printre care “Love You So”, “Breathe”, “Inside My Love”, “Shades of Grey”, senzuala “Go” sau deja celebra “Time”, single înregistrat alături de Chase&Status în 2011.

Născută în anul 1990 la Paris, într-o familie pasionată de muzică, Delilah şi-a arătat talentul de mică, la 12 ani compunând deja prima sa piesă. Casele de discuri nu au ratat ocazia şi au început să o curteze, Delilah devenind unul dintre cele mai promiţătoare noi “produse muzicale”. În 2012 a apărut primul sau album, From the Roots Up, o colecţie de piese cu variate influenţe urbane, de la acustic şi dub, pană la drum & bass şi dubstep, stilul sau ajungând să fie comparat tot mai des cu artişti că Portishead, Ella Fitzgerald, Alanis Morissette, Aaliyah, Nine Inch Nails sau Chaka Khan. Live, Delilah este întotdeauna o prezenţă seducătoare, muzică ei fiind tot mai des auzită pe scenele festivalurilor europene. După ce anul trecut a fost headliner pe scena Fusion în cadrul festivalului Exit (Serbia), anul acesta artista se alătură lui Asaf Avidan în Ziua Minunilor de la Mogoşoaia, în cadrul unui program din care vor mai face parte şi Noora Noor şi Tape Five.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ:

Regular: 139 lei în perioada 7 mai – 7 iunie şi 149 lei în perioada 8 iunie – 28 iunie;
On Show Day: 160 lei în ziua evenimentului şi la intrare, în limita biletelor disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here