Demis Roussos a fost înmormântat la Atena

Cântăreţul Demis Roussos, care a murit weekendul trecut la Atena, la vârsta de 68 de ani, a fost înmormântat vineri într-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, în prezenţa mai multor sute de persoane.

demis russosArtistul, devenit un star mondial în anii ’60, după ce s-a remarcat ca membru al grupului Aphrodite’s Child, a fost înhumat în Primul Cimitir al Atenei, unul dintre cele mai vaste şi mai vechi din oraş, în care îşi dorm somnul de veci numeroase personalităţi ale Greciei.

La înmormântare a fost prezent şi prezentatorul de televiziune de origine greacă Nikos Aliagas, care a dezvăluit pentru AFP motivele care l-au determinat să ia parte la ceremonia funerară: “Mai întâi, pentru că era un prieten, dar şi pentru că este vorba de un grec din străinătate, din diaspora, care revine în pământul strămoşilor lui”.

Nikos Aliagas a fost prima persoană, chiar înainte de presa greacă, care a anunţat în mod public, luni, decesul lui Demis Roussos. Cântăreţul grec a murit la primele ore ale dimineţii de duminică, 25 ianuarie, într-un spital din Atena, în care fusese internat în urmă cu mai multă vreme.

Slujba religioasă, organizată în capela cimitirului, şi înhumarea au durat aproximativ o oră şi jumătate. Slujba a fost însoţită de cântece religioase, dar niciun cântec al lui Demis Roussos nu a fost interpretat în această ceremonie.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here