Denisa de la Bambi și-a învins frica de insecte la „Şerifi de România“

Să îți fie teamă de insecte și să mergi în misiuni de armată în show-ul „Șerifi de România” nu e lucru ușor. Denisa Tănase, una dintre jumătățile trupei Bambi, mărturisește că una dintre temerile cu care s-a confruntat în timpul filmărilor pentru show-ul de la Antena 1 a fost fobia sa pentru insecte.

Denisa BambiArtista povește că întotdeauna s-a temut de gândaci și că a mers cu inima strânsă în primele misiuni în mijlocul naturii pe care le-au avut de îndeplinit în show. Cu toate acestea, Denisa recunoaște că treptat, de la o zi la alta, a început să se obișnuiască și cu dormitul în cort, și cu târâtul prin pădure sau explorarea celor mai sălbatice locuri, astfel că, aproape fără să-ți dea seama, a ajuns să nu îi mai fie frică de insecte.

„Nu suport insectele. Sunt alergică la mușcăturile de țânțari, am avut mereu la mine spray-uri speciale pentru a ține insectele la distanță. Spre surprinderea mea însă, spre final m-am trezit că eram în pădure, aveam în palmă un gândac și mă jucam liniștită cu el. Atunci am realizat că toată experiența asta m-a ajutat să-mi depășesc oarecum această fobie”, spune bucuroasă Denisa.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here