Denisa Trofin nu şi-a sărbătorit ziua de naştere din cauza examenului de bacalaureat

Tânăra artistă Denisa Trofin a avut până acum o vară plină: pregătirile pentru Bac, examenul de admitere la facultate, concertele şi pregătirile pentru lansarea noului single.

denisa trofin bac aniversare

De la săptămână la săptămână, Denisa a trăit emoţii la extrem. Examenul de maturitate şi admiterea la facultate au făcut-o să uite de ziua de naştere, pe care trebuia să o sărbatoreasca pe 26 iulie. Din cauza stresului, a agitaţiei şi a perioadei aglomerate, artista şi-a anulat petrecerea.

„Am încheiat un capitol frumos din viaţa mea, liceul. Zic eu că s-a încheiat cu bine, am avut mari emoţii pentru examenul de Bacalaureat, ca orice elev. Recunosc că, de-a lungul anilor, pregătirea mea nu a fost la un nivel aşa de înalt, pentru că viaţa mea a fost mereu împărţită între muzică şi şcoală. La prima probă, Limba şi Literatura Română, am trecut printr-o mică peripeţie, pentru că nu a sunat alarma de dimineaţă şi m-am trezit cu vreo 15 minute înainte de ora la care trebuia să fiu la liceu, să intru în sală. N-am fost niciodată mai rapidă, am reuşit să ajung intr-un final. Am fost destul de zăpăcită cu Bacul, mai mult am fost stresată de oamenii din jurul meu, pentru că toată lumea spunea ‘mai e puţin, învaţă’“, a spus Denisa Trofin.

Acum, după ce examenele au trecut, iar Denisa a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia Comunicare şi Relaţii Publice, artista se poate gândi la modalităţi prin care să petreacă ultima lună de vară, înainte de a începe cursurile la facultate.

„Cu admiterea a fost mult mai bine. Mi-am dorit mult să studiez Comunicare şi Relaţii Publice şi am dat la două universităţi, SNSPA şi Universitatea Bucureşti. A fost diferit, am mers fără aşa mari emoţii şi cu mai multă încredere, pentru că mă gândeam că ce a fost mai greu a trecut. Am intrat la ambele facultăţi şi am ales să fiu studentă la Universitate, la Litere, unde am intrat la buget cu 8.52. Am cam neglijat muzica în perioada asta, ca să ies bine şi cu capul sus din tot ceea ce înseamnă încheierea acestui capitol. Am început iar să merg la studio, mi-am reluat activitatea, lucrez la noua piesă şi sper să iasă totul exact aşa cum îmi doresc, mai ales că am alături o echipă de nota 10“, a încheiat artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here