Depeche Mode a lansat albumul „Spirit“

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode, este disponibil de acum la nivel mondial, lansarea materialului discografic fiind urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017, în Cluj-Napoca.

depeche mode album spirit 2017

Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1,5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări europene. Pentru concertul din România, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”. La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul, „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei-Gazon, 153 lei-Peluză, 251 lei-Tribuna Inel II, categoriile Golden Circle, Tribuna VIP şi Tribuna Inel I fiind epuizate.

Fanii mai au la dispoziţie pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziţionat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa [email protected].

Spirit Tracklist (STANDARD):

Going Backwards
Where’s the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

Spirit Tracklist (DELUXE):

DISC 1
Going Backwards
Where’s the Revolution
The Worst Crime
Scum
You Move
Cover Me
Eternal
Poison Heart
So Much Love
Poorman
No More (This is the Last Time)
Fail

DISC 2 – Jungle Spirit Mixes
1 Cover Me (Alt Out)
2 Scum (Frenetic Mix)
3 Poison Heart (Tripped Mix)
4 Fail (Cinematic Cut)
5 So Much Love (Machine Mix)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here