Deși suferă de epilepsie, a făcut senzație la „România dansează“

Supershow-ul “România Dansează”, difuzat in fiecare duminică, de la ora 20.30, la Antena 1, a adus în faţa celor trei juraţi sute de concurenţi dornici să demonstreze că au dansul în sânge.

Contemp Infusion

Printre ei, şi oameni pentru care dansul e mai presus de orice: „Îmi doresc să dansez, la fel de mult cât îmi doresc să respir!” le-a mărturisit juraţilor, Cezara, una dintre componentele trupei Contemp infusion. Fără să bănuiască nimic din ce urma să afle, CRBL le-a întrebat pe cele două fete ce ar face dacă de mâine nu ar mai putea dansa. Răspunsul Cezarei l-a uluit: „Şi dacă mi s-a spus deja asta? Sunt epileptică, am restricţii multe… Nu-mi este teamă că o să mă apuce vreo criză pe scenă, deşi există şanse.”

Cezara şi Ştefania sunt prietene de peste 9 ani şi au împărţit şi bune şi rele în toată aceasta perioadă. „S-a întâmplat de multe ori să asist la crizele ei. Mi-e foarte greu să o văd aşa, să nu pot să fac mare lucru, dar vorbesc cu ea, sper că mă aude şi încerc să o ajut!” povesteşte Ştefania. „Imi dau seama când începe criza, pentru că se aude un scurtcircuit la nivelul creierului. Urmează un moment în care cumva creierul îmi joacă feste. Îmi dau seama că trăiesc, că sunt în viaţă, dar deodată pierd contactul cu realitatea!”

Pe juraţi i-au cucerit imediat: „Nu sunt un priceput al dansului contemporan, dar a fost primul moment aici, la România Dansează, când scaunul de jurat s-a transformat într-un scaun de spectacol extraordinar!” le-a spus Connect-R fetelor, după prestaţia lor, iar CRBL a continuat: „Un om care are o piatră de moară cu care trebuie să danseze se numeşte erou. Dacă nu ar dansa, dacă i-ai lua dansul, i-ai lua viaţa, i-ai lua tot!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here