Diana Bișinicu: „Când eram însărcinată eram geloasă până și pe plante“

Diana Bișinicu recunoaște că a fost chinuită de gelozie în timpul sarcinii și era foarte atentă la fiecare telefon pe care soțul ei îl primea.

diana bisinicu IMG-20151021-WA0002

„Eram geloasă până și pe plante, pe frunze. Voiam să văd ce se întâmplă pe conturile lui de socializare”, declară Diana sâmbătă, 24 octombrie, în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată de Antena Stars.

Bruneta mai pune aceste apucături și pe seama unor hormoni pe care a fost nevoită să îi ia, iar asta a afectat-o. „El credea că m-am schimbat, eu ziceam că nu mă înțelege, într-adevăr a fost un moment în care mă întrebam ce se întâmplă cu noi”, povestește Diana Bişinicu.

Invitata lui Nicolai Tand și a Mariei Simion spune că a început să gătească zilnic de când a devenit mamă. Maternitatea a împlinit-o, iar un curs de parenting a făcut-o să își dea seama cu adevărat de felul în care trebuie să se raporteze la propriul copil.

Tocmai pentru că și-ar dori ca și cei care nu au posibilități financiare să beneficieze de aceste informații, Diana speră ca pe viitor să înființeze o fundație în cadrul căreia să existe și astfel de cursuri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here