Diego el Cigala promite publicului românesc un regal al celor mai iubite hituri

Diego el Cigala a mărturisit că primul său concert în România, care va avea loc pe 9 mai, la Sala Palatului, de la ora 20.00, îl bucură foarte mult şi, cu această ocazie, are de gând să dăruiască publicului din Bucureşti un regal al celor mai iubite hituri ale sale.

Diego El CigalaSpectacolul “Indestructible”, care va fi prezentat de artistul spaniol în faţa publicului bucureştean va reprezenta, aşadar, o colecţie a pieselor care i-au adus lui Diego el Cigala faimă mondială, dar şi admiraţia fanilor din România. Între acestea nu va lipsi “Lagrimas Negras”, piesa de pe albumul cu acelaşi nume, pentru care cântăreţul a primit primul său Latin Grammy.

“Indestructible” este în acelaşi timp şi titlul celui mai recent album al lui Diego el Cigala şi al turneului mondial cu care artistul a ajuns pe marile scene din America de Nord şi Europa.

Criticii muzicali şi fanii lui Cigala din Statele Unite nu au putut să nu observe legătura dintre titlul acestui ultim album şi un episod dureros din viaţa artistului. Chiar în momentul când se pregătea să plece în turneul nord-american de promovare a albumului “Indestructible”, Cigala a primit vestea că mama sa, Aurora, cu care avea o legătură foarte strânsă, a murit. Cântăreţul nu şi-a anulat însă turneul, ci a susţinut spectacol după spectacol în zeci de oraşe americane.

“Viaţa îţi dă uneori astfel de lovituri, care însă au rolul de a ne forma într-un anume fel. Când se întâmplă astfel de lucruri eu îmi găsesc alinarea în muzică. Pentru mine acesta este singurul mod în are pot să trec peste orice greutate”, spune Cigala, care nu se află la prima experienţă de acest gen.

 

“Indestructibilul” Cigala va cânta şi în concertul de la Bucureşti piese de pe ultimul său album, care, într-un mod surprinzător pentru fanii săi, este un tribut adus genului salsa clasic. “Oamenii nu s-au aşteptat să asculte piese salsa cântate de o voce tipică pentru flamenco” spunea chiar Cigala. Însă, succesul acestor piese pe marile scene ale lumii fost dovada faptului că înstinctul nu l-a înşelat pe artistul spaniol nici de acesta dată.

Aşa cum el însuşi a mărturisit, Diego el Cigala aşteaptă cu nerăbdare să împărtăşească publicului românesc bucuria ritmurilor muzicii latine, într-un spectacol care îi va surprinde cu siguranţă şi pe cei mai loiali fani ai săi. “Nu am cântat niciodată acelaşi lucru la fel de două ori”, spune Cigala şi aceasta pentru că emoţia întâlnirii cu publicul său este de fiecare dată unică.

În perioada 1-8 martie, Vreau Bilet pune în vânzare “biletul cu inimioară”, astfel că toţi cei care vor cumpăra bilete online, de pe vreaubilet.ro, în această perioadă la concertele organizate de Vreau Bilet: Lita Ford (14 martie), Diego el Cigala (9 mai) şi George Dalaras (5 mai), vor primi 20% reducere din preţul lor întreg.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here