Din motive de sănătate, un concurent de la „X Factor“ a fost înlocuit în bootcamp

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie. Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 deschide spectacolul bucuriei cu două seri speciale de bootcamp „X Factor”, vineri şi sâmbătă, de la 20:30.

Florin Schiopu x factor bootcamp

Vineri seara, după ce diva Delia şi showmanul Brenciu şi-au definitivat echipele pentru cea de-a doua etapă a bootcampului „X Factor”, duelurile, a venit rândul rock-starului Bănică să îşi aleagă cei şase concurenţi care vor primi un loc în etapa Scaunelor.

„E ziua în care o să devenim mentori. Eu iau lucrurile astea foarte în serios, pentru că destinele unora dintre concurenţi or să fie în mâna mea şi chiar am emoţii”, a mărturisit juratul „X Factor”, care a făcut şi un anunţ în premieră.

Din motive de sănătate, Vlad Simon s-a retras din competiţie, iar locul său a fost ocupat de Florin Şchiopu, vânzătorul de legume-fructe care a cucerit-o pe Delia, în cea de-a patra ediţie a audiţiilor, de la prima privire. Ba mai mult, jurata „X Factor” nu s-a lăsat atunci până când nu l-a făcut să îşi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept, ba chiar i-a dat şi un pupic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here