Direcţia 5 celebrează pe 11 decembrie 25 de ani de existenţă şi lansează albumul „Love, peace and harmony“

Pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Iaşi, fanii uneia dintre cele mai longevive şi iubite trupe pop-rock din România, Direcţia 5, vor avea ocazia de a fi alături de muzicienii pe care-i admiră, cu ocazia unui concert-eveniment, prin care sunt aniversaţi 25 de ani de existenţă – „Rămâne din noi…dragostea”.

Directia 5

Tot atunci, Direcţia 5 va lansa şi un nou album, „Love, Peace and Harmony”, „un disc aproape acustic care readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970”, după cum spune liderul trupei, Marian Ionescu.

„Concertul Rămâne din noi…dragostea va vorbi despre bucuria noastră că am însemnat şi însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzica noastră. Suntem împreună de 25 de ani, iar aceasta înseamnă că cineva care a păşit, în urmă cu 25 de ani, la un concert Direcţia 5, are acum în jur de 50 de ani. Aşadar, l-am însoţit o mare parte din viaţa sa!”, mai spune Marian Ionescu.

Concertul pe care Direcţia 5 îl va susţine pe 11 decembrie în capitala Moldovei se anunţă unul cu o încărcătură emoţională specială. Fanii trupei vor putea să asculte hiturile pe care Direcţia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenţă, pentru că, aşa cum promite Marian Ionescu, „playlist-ul va conţine cântece scrise între anii 1991 şi 2016”.

Totodată însă, muzica ultimului disc, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbeste despre libertate şi dragoste”, va fi o surpriză deosebită şi pentru fanii care o vor asculta la concert. „Noi definim muzica de pe Love, Peace and Harmony ca fiind foarte frumoasă, iar oamenii cu siguranţă vor iubi cântecele acestui disc!” este de părere Marian Ionescu.

Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Toni Seicărescu (backing vocal), Nicu Damalan (chitară) şi Marius Keseri (tobe), membrii trupei Direcţia 5, îi invită pe ieşeni, pe 11 decembrie, la o sărbătoare a muzicii care a cucerit fanii generaţie după generaţie şi care a făcut ca această trupă să fie una dintre cele mai longevive din România.

Biletele la concertul trupei Direcţia 5 din 11 decembrie, de la Iaşi pot fi achiziţionate online de pe vreaubilet.ro şi de la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here