Direcţia 5 lansează noul lor album, „Te iubesc“, la concertul de la Sala Palatului

Direcţia 5 lansează noul lor album, “Te iubesc” în cadrul concertului extraordinar Direcţia 5 Simphony, “”Te iubesc””, susţinut împreună cu Orchestra Simfonică Bucureşti, pe 20 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Directia 5 TE IUBESC

“Ne place să credem că este cel mai bun album al nostru, că am ajuns la o chimie perfectă între muzică şi versuri. Albumul conţine 12 piese, versurile sunt scrise de Dinu Olarasu şi Florin Dumitrescu, înregistrarea a durat 1 an şi mai avem nevoie de câteva zile şi este gata. Versurile cântecelor sunt inspirate din poveşti reale pe care le-am trăit sau le-am auzit la oamenii din jurul nostru, am pariat pe realismul lor şi ne place că poveştile nu sunt inventate”, declară Marian Ionescu.

Trei dintre cele mai noi piese ale trupei, “Te iubesc”, “Plin de furtuni” şi “Inr-o zi” au déjà mare succes în rândul fanilor: “Avem răspunsul oamenilor, ei spun Da, ne plac, fac parte déjà din repertoriul grupului, le cântăm la fiecare concert al nostru împreună cu publicul”, adaugă liderul trupei Direcţia 5.

Muzica Direcţia 5 este generată de dragostea dintre un băiat şi o fată cu toate etapele prin care trece ea, dragostea. Aceasta va putea fi ascultată pe acorduri noi doar la concertul de la Sala Palatului: “Ne dăm întâlnire pe 20 noiembrie cu instrumentiştii din Orchestra Simfonică Bucureşti pentru a crea o atmosferă emoţionantă pe frontiera muzicii clasice cu muzică pop rock, ceva nou pentru noi şi pentru publicul nostru. îi invităm pe oameni pe 20 noiembrie într-o lume nebănuit de frumoasă”, declară Marian Ionescu.

Biletele pentru concertul Direcţia 5 Simphony, TE IUBESC de pe 20 noiembrie de la Sala Palatului se pot cumpăra de pe vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziţionate şi în 4 rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

Preţul biletelor este:
Vip: 160 lei
Categ 1: 130 lei
Categ 2: 100 lei
Categ 3: 80 lei
Categ 4: 60 lei

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here