Direcția 5 serbează „Valentine’s Day“ patru zile și patru nopți

București, Timișoara, Deva și Brașov se bucură de seducătoarele balade pop-rock ale trupei Direcția 5. Pentru că cele mai frumoase momente de iubire merită sărbătorite alături de persoana iubită, simpaticii cuceritori de la Direcția 5 pun în scenă un spectacol de gală, exclusivist, dedicat îndrăgostiților de toate vârstele.

Directia 5Găzduit de Sala Mare a Teatrului Național, pe 12 Februarie 2018, concertul prilejuit de apropierea zilei de Valentine’S Day include hituri precum ”Iti multumesc“, „Dacă ai sti“, ”Esti stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“ și „Forever Love“. Biletele se găsesc la Teatrul Național și pe iabilet.ro.

De mai bine de 27 de ani, Direcția 5 ne încântă cu baladele lor pop-rock, pline de seducție și romantism. Și, pentru că și-ar dori să poată fi în mai multe orașe deodata celebrând iubirea împreună cu publicul din toate colțurile țării, Direcția 5 pune acest spectacol de la TNB și pe scena de la Filarmonica Banatul, din Timișoara (Sala Capitol), pe data de 14 Februarie. A doua zi, pe 15 februarie, vor cânta la Teatrul de Artă din Deva iar vineri, pe 16 februarie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here