sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIDirecţia 5 va lansa compilaţia „Magic Love Songs“ în cadrul concertului „Forever...

Direcţia 5 va lansa compilaţia „Magic Love Songs“ în cadrul concertului „Forever Love“

Direcţia 5 lansează compilatia „Magic Love Songs” în cadrul concertului „Forever Love” pe 22 martie, de la ora 20.00, la Cinema Patria.

Directia 5

„Cântăm şi lansăm un disc pe 22 martie la Cinema Patria. Singura reparaţie pe care o putem face, pentru că uneori suntem prea departe de a fi băieţi buni, este să vă cântăm aceste frumoase cântece de dragoste care aduc cu ele multă energie şi sensibilitate”, declară Marian Ionescu.

Compilatia „Magic Love Songs” adună pe acelaşi CD piese foarte cunoscute. „Dacă ai şti”, „Am nevoie de tine”, „Îţi mulţumesc”, „Eşti îngerul meu” sunt doar câteva dintre hit-urile pe care Direcţia 5 şi VreauBilet.ro le propun fanilor pe CD-ul special ce va fi lansat la evenimentul din 22 martie.

Organizatorii evenimentului, vreaubilet.ro, oferă celor care cumpără 2 bilete la concertul „Direcţia 5 Forever Love”, înainte de lansarea oficială, un CD „Magic Love Songs”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.