Direcţia 5 va susţine un super concert, pe 31 octombrie, la Sala Palatului

Un nou concept de show, un nou concert incendiar, un nou material discografic cu multe surprize muzicale şi reinterpretarea într-o variantă rock’n roll a celor mai cunoscute hituri marca direcţia 5, dar şi cel mai recent single “Forever love”, în colaborare cu Lidia Buble, te aşteaptă pe 31 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

Directia 5

Ritmuri frenetice de chitară, solo-uri spectaculoase de tobe şi acordurile suave de pian sunt elementele cu care trupa direcţia 5 garantează o seară de neuitat.

Direcţia 5 pregăteşte un show live în spiritul rock’n roll, ce o are ca invitat special pe tânăra şi talentata Lidia Buble, artistă care a cucerit topurile muzicale cu single-ul “Noi simţim la fel” şi alături de care membrii trupei au lansat piesa şi videoclipul “Forever Love”. Single-ul este extras de pe albumul “Rock’N Roll, Baby!”, pe care trupa îl va lansa pe 31 octombrie. Surpriza va fi cu atât mai plăcută cu cât Lidia, considerarată una dintre cele mai bune voci din muzica românească, va cânta şi alte piese alături de trupă, interpretate într-o manieră diferită.

Numele şi tema centrală a concertului “Rock’n Roll, Baby! reprezintă o privire de ansamblu asupra întregii lor activităţi muzicale şi a spiritului artistic mereu liber al trupei, conturate în longevitatea şi experienţa de scenă de peste 21 de ani.

Biletele s-au pus în vânzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti, Humanitas, Diverta, reţeaua magazinelor Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Inmedio, în Oficiile Poştei Române şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here