miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIDJ Amon şi trupa ROA întreţin atmosfera de 1 mai în campingul...

DJ Amon şi trupa ROA întreţin atmosfera de 1 mai în campingul Sandalandala

După ce a încălțat publicul român cu încălțăminte sport timp de 7 ani prin rețeaua sa de magazine offline și online, SC Zorile Toys SRL invită acum publicul să se descalțe de griji la malul mării, într-un camping boem de 4.000 mp.

sandalandala-imagine-ansamblu

Campingul Sandalandala din Vama Veche are o capacitate de 400 de corturi, o terasă cu o capacitate de peste 100 de locuri si un cinematograf în aer liber, iar spațiul comun este dotat cu toate facilitățile necesare unui sejur civilizat.

Sandalandala își primește oaspeții într-un cadru relaxant, boem și nonconformist. Tot campingul este înconjurat de plante, flori, pomi, pe toata suprafața camping-ului fiind plantați peste 400 de copaci.

Pentru cei care nu se pot deconecta nici în vacanță de la mediul online, campingul pune la dispoziție 30 de prize răspândite în toata locația și internet wireless gratuit.

Strategia, numele și indentitatea vizuală Sandalandala au fost construite de către agenția de branding Storience. Împreună cu Storience, echipa Zorile Store – Sandalandala a poziționat campingul ca pe un spațiu cu o cultură proprie, bazată pe libertate, feerie și socializare.

Pentru că se adresează celor tineri, entuziaști și creativi, campingul se lansează cu o campanie inedită: toți cei care își tatuează (permanent) logo-ul Sandalandala în camping în perioada 1-4 Mai beneficiază de cazare gratis pe viață la camping.

Pentru a sărbători lansarea campingului, atmosfera va fi întreținută în zilele de 1-3 mai 2014 de DJ Amon. În plus, pe 2 mai, Marius Matache va cânta alaturi de bloggeri, iar pe data de 3 mai va avea loc un concert electrizant, susținut de trupa ROA.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.