DJ Rusko şi-a anulat prezenţa la Electric Castle din cauza unor probleme de sănătate

Organizatorii celei de-a doua ediţii a Electric Castle anunţă modificări în line-up-ul celor 4 zile de festival. Concertul DJ Rusko nu va putea avea loc, artistul anunţând că nu va mai putea fi prezent, din motive de sănătate.

Dub FX

Deşi timpul a fost foarte scurt organizatorii au reuşit să confirme un nume nou în line-up: DUB FX, care vine în faţa fanilor din România în formulă live cu cel mai recent album al său.

„Hello România, With regret I inform you that I am unable to play at this year’s Electric Caste Festival. Due to an unexpected health problem I will have to cancel my show at the festival along with several other shows following next week in Europe. I am very sorry I will have to miss my first visit to Romania and especially my show at Electric Castle… I hope I’ll have another chance at playing this festival next year.”

„Chiar dacă e o veste neplacutăƒ, pentru că ni l-am dorit foarte mult pe DJ Rusko în program, asemenea situaţii pot apărea la un festival cu zeci de artişti invitaţi. Discuțiile și contractarea artiștilor se fac cu luni bune înainte de eveniment, dar ne asumăm ca în toată această perioadă pot apărea situaţii neprevăzute, aşa cum e cazul celei de faţă. Îl vom avea pe Rusko cap de afiş în 2015, însă pentru a oferi o experienţă cât mai plăcută celor care vor veni la castel în acest week-end, am început imediat să căutăm un alt artist cu care să ne putem mândri. Putem anunţa astăzi şi o veste bună: line-up-ul Electric Castle se completează cu DUB FX”, spune Teodor Negrea, director festival.

Dub FX, pe numele real Benjamin Standford, este un artist de origine australiană, care şi-a început cariera prin performance-uri stradale, a continuat ca membru al trupei Twitch, iar odată cu debutul carierei solo s-a mutat în Europa, fiind azi un nume cunoscut la nivel mondial pe scena electro. „Semnătura” lui Dub FX este crearea unei experienţe muzicale bogate, dezvoltând prin looping live propria sa interpretare în ritmuri hip hop, reggae şi drum and bass. El vine la Electric Castle cu cel mai recent album al său, „Theory of Harmony”, lansat în 2013.

Festivalul Electric Castle, ediţia a 2a, va debuta peste doar 3 zile. Locaţia este în ultima fază a pregatilor fiind deja instalate toate cele 5 scene pe care vor concerta peste 130 de artişti.

Startul oficial al festivalului se va da joi, 19 iunie, ora 10:00, cînd se va permite accesul în locaţia castelului. Programul va debuta la ora 11:00, la scena din Dance Garden, cu Input Selector, Padre şi Slim Rocka. Pe scena principală startul va fi dat, la ora 18:00, de către Aria Urbană, seara culmind cu Die Antwoord şi Wilkinson.

Accesul se va face pe 3 porţi: o poartă pentru acces în camping, o poartă pentru cei care ajung în locaţie cu cursă specială de autobuz pusă la dispoziţie de către organizatori şi o poartă pentru cei care ajung în Bontida cu maşina personală.

Vor exista trei zone de parking. Accesul în parcări costă 15 lei/intrare, tarif unic pe întreaga perioadă a staţionării. Din Cluj, accesul la festival se poate face prin cursă specială de autobuz care va pleca de la Cluj Arena începând de joi dimineaţă de la ora 10. Cursele vor circula pe traseul Cluj-Bontida şi retur, non-stop.

Organizatorii reamintesc tuturor celor aproape 15 mii de spectatori care şi-au achizionat deja abonamente ca intrarea în locaţia festivalului nu este permisă cu alcool şi mîncare, acestea fiind disponibile la standurile special amenajate. Copiii sub 12 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoţiţi de un adult.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here