Doddy va lansa primul video album din România

După ce ani la rând compozițiile sale muzicale s-au menținut în topurile românești, Doddy se pregătește să lanseze primul său album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România.

Doddy

10 piese + 10 videoclipuri este surpriza pe care Doddy o pregătește fanilor. Albumul „De la zero“ este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani, orașul natal al artistului, pe valea Jiului și în București, de către Richard Stan.

Din rândul colegilor săi artiști, Doddy a ales să colaboreze pe acest album cu What’s Up (piesa „Singur“) și Byga de la C.I.A. (piesa „Fraierii și șmecherii“).

Alături de Doddy, în studio au contribuit Neko, băieții de la Pink Elephant (orchestrație) și Petru Bîrlădeanu (mix & master album).

Video albumul „De la zero“ a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile lui Doddy.

În legătură cu ideea de a realiza un video album, Doddy a explicat: ”Mulți dintre noi am spus cândva în viață, ”O iau de la început”, indiferent de situație. Și-au dat un refresh! DE LA ZERO este un refresh muzical, nu e un album obișnuit! Este albumul meu de debut. A luat naștere întâi în format audio, cu tematici foarte personale, gândit ca un album de trăiri. Am vrut ca primul meu album să fie diferit, iar cel care ascultă piesele să pătrundă în mintea mea și să perceapă exact mesajul pe care eu îl transmit prin fiecare piesă în parte. Consider că acest video album reprezintă o conexiune puternică a fanilor și a celor ce îl vor asculta cu mine ca și artist”.

”Cine se gândea că fiecare melodie în parte va ajunge să aibă un videoclip? Richard a venit cu ideea de a face ceva în premieră în România, lucru care s-a și întâmplat. Ambiția noastră a fost atât de puternică în acest proiect, încât am stat conectați non-stop timp de 2 luni și am finalizat întreg albumul, cu tot ce implică el, video și audio. Ne cunoaștem de mai bine de 10 ani și am realizat multe proiecte împreună, minimum unul pe an, dar 10 în 2 luni… e nevoie de 2 nebuni pentru așa ceva”, a mai spus artistul.

”Deși suntem vechi prieteni și i-am regizat toate videoclipurile până în prezent, pot spune că acest video album este primul nostru proiect din suflet! Doddy a făcut piesele, le-am ascultat, și mi-au venit imediat în minte imagini care sunt conectate puternic cu sentimentul sau emoția pe care o transmite fiecare piesă. Ne-am mobilizat rapid, am format o echipă alături de prieteni buni și ne-am apucat de treabă foarte hotărâți. Am filmat primele 5 clipuri în 5 zile, ne-am plimbat prin locuri spectaculoase, am vizitat munți, peșteri, lacuri, mine… N-am simțit nicio secundă că suntem la muncă! Sper ca publicul să analizeze cum trebuie fiecare material, mai ales că multe dintre videoclipuri au o legătură între ele. Fără să fiu subiectiv, Doddy este unul dintre cei mai talentați artiști din România, iar în curând veți auzi și veți vedea niște proiecte tari. Vreau să-i mulțumesc managerului Marius Chină și Sprint Music pentru susținere.”, a declarat regizorul Richard Stan despre video album.

Albumul se va lansa începând cu data de 20 septembrie, câte o piesă + videoclip pe zi.
1.Paranormal
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: Lazăr Ștefănel-Robert
2. Pe ochi frumoși
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orhestrație: Stan Nicolae, Baisan Radu Gabriel
3. Singur (feat. Whats Up)
Text: Polk Dumitru Claudiu, Ivancea Marius; Orchestrație: produsă în studioul Epic Entertainment
4. Aoleu
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: Lazăr Ștefănel Robert
5. Alcool
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: Lazăr Ștefănel Robert
6. Somn ușor
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: produsă în studioul Epic Entertainment
7. Mă întorc la tine
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: Lazăr Ștefănel Robert
8. Fraierii și șmecherii (feat. ByGa)
Text: Polk Dumitru Claudiu, ByGa; Orchestrație: produsă în studioul Epic Entertainment
9. Panteră
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: Lazăr Ștefănel Robert
10. De la zero
Text: Polk Dumitru Claudiu; Orchestrație: produsă în studioul Epic Entertainment

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here