Doi foşti jucători de fotbal participă în finala Eurovision România 2015

Printre cei 12 finalişti ai selecţiei naţionale Eurovision 2015, anunţaţi de TVR, se află şi o trupă numită CEJ, calificaţi cu melodia „We Were in Love”.

Trupa CEJMisterul planează asupra membrilor trupei, cu atât mai mult cu cât ei nu au fost prezenţi nici la conferinţa de presă organizată de TVR cu prilejul anunţării finaliştilor, şi nici la emisiunea Eurovision România, difuzată la TVR 1 duminică seară… Aşadar, cine se ascunde sub aceste iniţiale?

Este vorba de nimeni alţii decât membrii fostei trupe suedeze Rednex, mai exact Annika Ljungberg, Jens Sylsjö şi Fredrik Jernberg. Trupa şi-a schimbat denumirea, în urma unor conflicte contractuale cu producătorii care deţin marca „Rednex”. Noua titulatură, CEJ, provine de la „Cotton Eye Joe”, titlul piesei care le-a adus celor trei faima internaţională, propulsându-i pe primul loc în clasamentele din 13 ţări!

Chiar dacă am dansat cu toţii pe acordurile country ale celebrei „Cotton Eye Joe” şi ale altor piese care i-au urmat, puţini dintre noi ştim că povestea trupei se împleteşte cu povestea de dragoste a Annikăi şi a lui Jens… Cu mai bine de 20 de ani în urmă, Annika juca fotbal la clubul Tyresö din Stockholm, iar Jens era jucător profesionist, în Marea Britanie. Cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut şi curând deveneau un cuplu. S-au căsătorit şi au împreună o fiică. În anul 2014, însă, cei doi au divorţat, iar textul cântecului „We Were in Love” spune povestea lor şi arată sentimentele Annikăi după despărţire.

Membrii trupei CEJ au mai participat la trei selecţii naţionale Eurovision: în 2006, în Suedia, unde s-au clasat pe cea de-a şasea poziţie, şi de două ori în România (2007 şi 2008), în colaborare cu trupa Ro-Mania.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here