Dorian Popa, invitat la „Te pui cu blondele?“

Liviu Vârciu, Dorian Popa și Cătălin Botezatu sunt invitații lui Dan Negru miercuri, 3 februarie, de la ora 20.30, la o nouă ediție a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_150116_Blonde_0002Confruntarea pe teme de cultură generală din platou va fi pigmentată cu diferite probe, care mai de care mai îndrăznețe, la care blondele îi vor supune pe cei trei invitați.

Una dintre blonde îl va provoca pe Dorian Popa la un mic concurs de cultură generală pe dezbrăcate, o alta va face tot posibilul să-l sărute pe gură pe Vârciu, iar o a treia va încerca să afle câte operații estetice și-a făcut Cătălin Botezatu.

În aceeași ediție, Dorian Popa va povesti cum a rămas fără nici un ban pe card, pe aeroport, în Africa de Sud, încă din prima sa zi pe continentul negru, Cătălin Botezatu își va aminti în ce împrejurări le-a cunoscut pe Angelina Jolie și Donatella Versace, iar Liviu Vârciu va dezvălui cu ce anume își aranja podoaba capilară, în vremea când nu avea bani pentru gel de păr.

Cătălin Botezatu, Dorian Popa, Liviu Vârciu și prezentatorul Dan Negru vor avea parte și de o scurtă ședință de chiromanție, căci Mihai Voropchievici va veni în platoul emisiunii ca să le citească în palmă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here