Dorian Popa: „Nu văd de ce m-aș ascunde, sunt metrosexual“

Invitați să cânte în premieră live la Kiss FM noua piesă ‘Nimeni altcineva’, Corina și Dorian le-au povestit lui Sergiu și Andrei care sunt secretele look-ului pentru care și-au câștigat admirația fanilor.

dorian popa kiss fm metrosexual

Dorian a venit în studioul Kiss FM cu un tricou pe care scria ‘Veneam dezbrăcat, da’ e frig’. Invitatul a spus că și-a făcut acest tricou „în semn de respect pentru voi, pentru că vă apreciez foarte mult glumele și pentru că, deși oamenii cred că sunt un încuiat la minte care se supără, de la o glumă legată de faptul că sunt deseori dezbrăcat, uite că nu mă supăr și mă distrează foarte tare, iar voi sunteți foarte funny”.

„Nu văd de ce m-aș ascunde. Sunt oarecum metrosexual, pentru că mă aranjez, am grijă de felul în care arăt, pentru că sunt de părere că contează în ceea ce fac. Nu vreau să exagerez. Dacă unii consideră că exagerez, este strict părerea lor” a declarat Dorian.

Cu toate acestea, invitatul își mai permite să calce strâmb în privința regimului alimentar, recunoscând că ultima oară când a mâncat o șaorma a fost acum două săptămâni. „Ieri am mâncat două pizza” a mai dezvăluit acesta. „Dacă în mare parte din timp ai grijă de ceea ce mănânci, poți din când în când să te strici, să mănânci absolut orice vrei” a spus Dorian.

Și Corina a spus că merge la sala de fitness. „De ceva vreme, mai ales înainte de a mă apuca de acest videoclip, am început să fac yoga, pilates, kick-boxing și-mi place foarte tare, mă simt fericită. Mai nou, am început să fac Indian Traditional Yoga. Una peste alta, chiar e important să ai un regim de viață sănătos, să te hidratezi. Cel mai important e să bei trei litri de apă pe zi” a spus artista în direct la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here