Dorina Chiriac va fi alături de Taxi la concertul de la Sala Palatului

Mai e o săptămână până la spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani”, se fac ultimele pregătiri şi se anunță noi invitați care vor fi împreună cu Taxi pe scenă.

Taxi 15 aniActrița Dorina Chiriac se alătură trupei Taxi și explică această asociere. „Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează și nu mă duce pe ocolite și nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva.” , a spus Dorina Chiriac.

Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi” sunt, până în acest moment, invitații trupei Taxi la aniversarea de 15 ani, ce va avea loc pe 17 martie, la Sala Palatului.

Biletele la spectacol sunt disponibile prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online.

Spectacolul aniversar va fi precedat de lansarea albumului „15”, ce va avea loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor. Albumul va fi disponibil la chioșcurile de ziare din toată țara.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here