luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIDorina Chiriac va fi alături de Taxi la concertul de la Sala...

Dorina Chiriac va fi alături de Taxi la concertul de la Sala Palatului

Mai e o săptămână până la spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani”, se fac ultimele pregătiri şi se anunță noi invitați care vor fi împreună cu Taxi pe scenă.

Taxi 15 ani

Actrița Dorina Chiriac se alătură trupei Taxi și explică această asociere. „Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează și nu mă duce pe ocolite și nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva.” , a spus Dorina Chiriac.

Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi” sunt, până în acest moment, invitații trupei Taxi la aniversarea de 15 ani, ce va avea loc pe 17 martie, la Sala Palatului.

Biletele la spectacol sunt disponibile prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online.

Spectacolul aniversar va fi precedat de lansarea albumului „15”, ce va avea loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor. Albumul va fi disponibil la chioșcurile de ziare din toată țara.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.