Doru Todoruț a amuțit când l-a văzut lângă el pe Mărgineanu

Doru Todoruț, de la Deepcentral, a rămas fără grai când l-a văzut urcând pe scenă, alături de el, pe Mihai Mărgineanu, pe care abia ce-l imitase la „Te cunosc de undeva“.

Mihai Margineanu si Doru TudorutHabar n-a avut Doru ce urma să se întâmple pe scena show-ului transformărilor, după ce l-a imitat pe Mihai Mărgineanu, cu piesa “Gore din Chitila”. Surpriza a fost atât de mare pentru el, că a amuțit pentru câteva minute, când l-a văzut urcând pe scenă pe însuși Mărgineanu. “M-am speriat când te-am văzut. Mi-am zis: uite unul mai urât decât mine”, i-a spus Mihai lui Doru.

“Te-ai cam inhibat când l-ai văzut!”, a remarcat Pepe, de la masa juriului. “Un alt tip de asemănare între tine și Mărgineanu este acela că amândoi aveți caractere ironico-sarcastice”, a spus și Andrei Aradits.

Ulterior, în culise, juratul responsabil cu actoria la acest show și-a amintit cum “zdrăngănea” la chitară, în facultate, piesa „Gore din Chitila” și cum, cu ani în urmă, într-un concediu la mare, s-a chinuit vreo patru ore, împreună cu Mărgineanu, să întindă un cort, iar când au reușit, acesta s-a rupt.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here