Două ore de „Noapte Indigo – Jazz, Blues and more“ la TVR 2

TVR 2 a programat joi seară, de la ora 20.10, o ediţie specială a emisiunii „Noapte Indigo – Jazz, Blues and more” în transmisiune directă din Studioul 3 al Televiziunii Române.

noapte-indigo-lungu-si-godoroja

În ziua în care pe plan internaţional este celebrată “Ziua Internaţională a Jazz-ului”, Mike Godoroja şi Florian Lungu sunt gazdele unui program muzical “maraton” de aproape două ore.

Iubitorii muzicii bune se vor bucura de un program variat, cu piese muzicale valoroase interpretate de mari nume, dar şi de momente de excepţie în memoria lui Johnny Răducanu.

Câţiva dintre participanţii la această ediţie specială sunt: Berti Barbera, Hanno Hofer, Snaco, Irina Popa&The Sinners, Jazzapella, Rareş Totu&The Midnight Sun, Mike Godoroja&Blue Spirit, George Baicea, Nicu Paţoi, Marcian Petrescu&Trenul de Noapte, Dixieland Jazz Band (din Sibiu), Big Band-ul Radio.

Dintre invitaţii speciali amintim pe actorul Ion Caramitru şi pe pianiştii Dan Grigore şi Dan Ardelean..

Este pentru prima dată când şi în România este marcată “Ziua Internaţională a Jazz-ului”, după ce, în 2011, UNESCO a stabilit data de 30 aprilie ca ziua în care, pe plan mondial se sărbătoreşte acest gen muzical.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here