Dribbler şi-a lansat albumul de debut, „Nave spaţiale“

Unul dintre artiștii labelului Libernote Music, Dribbler zis Nave Spațiale, și-a lansat albumul de debut. Materialul se numește “navespațiale” și conține nouă piese.

Dribbler - Nave Spatiale

Majoritatea melodiilor conțin citate dintr-o piesă de teatru radiofonic scrisă de Victor Eftimiu, scratch-uite cu mare măiestrie și precizie de DJ Undoo. Nu există voci înregistrate special pentru acest album. Cele care totuși se aud, sunt ale actorilor din piesa de teatru menționată mai sus. Excepție face piesa cu numărul 8, ”Dacă ar fi sa vina”, care beneficiază de intervenția domnului Alexandru Mironov.

Colaborarea cu Gorgonite, un tânăr trompetist foarte talentat, a rezultat într-o piesă cu specific trap/hip-hop (track-ul numărul 5, “Invazia”), varianta instrumentală a unui remix pentru “Frații Praștie 2”. Piesa în varianta cu voce va putea fi ascultată pe Imaginarium, albumul ce urmează să fie lansat de către Serafim.

Coperta albumului a fost făurită de Grig – autorul mesajului “Priveste cerul…”. Ordinea pieselor și particularitățile anumitor perechi dintre ele sunt două detalii care pot înlesni înțelegerea complexității acestui album.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here