„Duelul pianelor“: Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache îi dau bătăi de cap Iulianei Marciuc

Pentru prima dată, echipa emisiunii “Duelul pianelor”- condusă de producătoarea Iuliana Marciuc a avut parte de o experienţă neaşteptată.

Duelul PianelorToate vedetele din platou: Paula Seling, Ovi, Adrian Enache şi invitaţii: Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Nicole Cherry şi Silviu Biriş – au pus la cale o adevărată „rebeliune” şi au creat un moment inedit ce nu făcea parte din scenariu. Pornind de la de la proba de concurs „Cutia cu amintiri”, artiştii au ignorat indicaţiile echipei şi au făcut o improvizaţie de tip Bollywood – cu toţii dansând şi cântând live, într-un inedit „jam session”.

În plus, o altă surpriză au avut-o şi oamenii prezenţi în această săptămână în Piaţa Domenii din Bucureşti, unde l-au găsit pe Ovi la tarabă, vânzând legume. Aceasta a fost „pedeapsa” Paulei la finalul ediţiei trecute în care Ovi a fost învins. Aşa că artistul a petrecut o zi întreagă în piaţă, iar strategia sa de a vinde cât mai mult a fost una imbatabilă!

Şi dovada că surprizele se ţin lanţ la „Duelul Pianelor” este că finalul ediţiei din această săptămână este marcat de Paula şi Ovi cu piesa: “Calling you”. Este, aşa cum declară Ovi, „o piesă scrisă de mine şi produsă de Simen Eriksrud, cel care a produs şi „Playing With Fire” şi pe care o cântam în formulă de duet la fiecare concert pe care-l susţinem împreună pentru că ne este foarte dragă”.

Scorul competiţiei în acest moment este de 2-1 pentru Paula – aşa că duminică, într-o zi de 13, aflăm cine va avea ghinion şi va primi o nouă pedeapsă. Aflaţi de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here