vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIDumitru Botnaru (Dima), concurentul care a lăsat dansul la „Teodor Balet” pentru...

Dumitru Botnaru (Dima), concurentul care a lăsat dansul la „Teodor Balet” pentru scena „X Factor“

Dumitru Botnaru (Dima) se numără printre concurenţii aleşi să intre în galele live, gale ce vor începe în data de 24 noiembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Este în grupa Deliei şi a venit la „X Factor” hotărât să pună mâna pe premiul cel mare.

Dumitru Botnaru x factor

Carisma, vocea, prezenţa scenică şi talentul în dans sunt ingredientele cu care Dima vrea să-i impresioneze atât pe telespectatori, cât şi pe juraţii show-ului. Concurentul a renunţat la locul pe care îl avea în cadrul ansamblului Teodor Balet şi a venit în Bucureşti ca să câştige „X Factor”.

Dragostea pentru muzică l-a determinat pe Dima să înveţe singur să cânte la chitară în numai o lună de zile, timp în care a compus şi melodia „Tu şi eu”. Concurentul din Moldova a crescut într-o familie în care muzica a avut întotdeauna un loc special, tatăl său făcând parte dintr-o trupă de succes din ţara natală.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.