După ce a fost la un pas de moarte, Ray Wilson şi-a deschis o fundaţie umanitară

Ray Wilson, fostul solist al legendarei trupe rock Genesis şi fondatorul şi vocalistul trupei Stiltskin, una dintre cele mai bune voci ale rock-ului britanic, care va concerta la Cinema Patria pe 1 octombrie, a înfiinţat fundaţia caritabilă care îi poartă numele, pentru că nu a putut uita niciodată o întâmplare dramatică din viaţa sa.

Ray-Wilson-poster

„Când aveam 19 ani, era să-mi pierd viaţa într-un accident de maşină. Am fost foarte aproape de moarte, deoarece pierdusem mult sânge. Dacă nu ar fi donat sânge pentru mine câteva persoane, cu siguranţă azi nu aş mai fi existat. Cred că din acel moment am început să mă gândesc că în viaţă nu poţi numai să primeşti. Trebuie să existe un echilibru între ceea ce primeşti şi ceea ce dăruieşti. Şi nu contează câţi bani ai, cât de bogat sau sărac eşti. Fiecare dintre noi are datorii de plătit în viaţă şi întotdeauna există o cale să o faci“, e de părere fostul solist al trupei Genesis.

Iar modalitatea găsită de Ray Wilson pentru a mulţumi că a scăpat cu viaţă dintr-un cumplit accident a fost înfiinţarea “Fundaţiei Ray Wilson. Art & People”, prin care îşi propune să ajute tineri care suferă de maladii grave şi nu au banii necesari pentru tratament, dar şi artişti aflaţi la început de drum.

Tineri bolnavi de cancer, oameni care aveau nevoie de consiliere împotriva dependenţei chimice sau pur şi simplu de o masă caldă, toţi au găsit ajutor la Fundaţia Ray Wilson. De asemenea, tineri cântăreţi sau dansatori talentaţi au găsit în Fundaţia Ray Wilson un mijloc de exprimare şi o rampă de lansare.

Biletele pentru concertul Ray Wilson de pe 1 octombrie de la Cinema Patria din Bucureşti pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro, dar şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here