După ce i-a numit satanişti, Patriarhia i-a invitat pe rockeri să susţină un concert caritabil pentru victimele din Colectiv

Patriarhul Daniel şi părintele Casian au rămas indiferenţi la tragedia petrecută pe 30 octombrie în clubul Colectiv, acolo unde 32 de persoane au murit şi alte peste 140 au fost rănite în urma unui incendiu. Aceştia au spus că totul s-a întâmplat deoarece trupele rock sunt formate din persoane sataniste care îl invocă de multe ori pe Diavol.

cargo patriarhie tragedie colectiv

După ce au realizat că declaraţiile lor au iritat opinia publică din România, preoţii au apelat la un organizator de concerte care să-i convingă pe mai mulţi rockeri să susţină un concert caritabil care avea ca scop ajutorarea persoanelor rănite în incendiul din clubul Colectiv. Patriarhia s-a lovit însă de refuzul artiştilor, care au decis să se revolte astfel pentru declaraţiile făcute de Daniel şi Casian. Informaţia a fost anunţată de Cristi Hrubaru la Rock FM.

„A ajuns la noi această solicitare. Nu e timpul. Un concert caritabil, din experiență vă spun, nu adună fonduri. Se cheltuiesc foarte multe resurse și nu se adună destui bani. Dacă cineva vrea să facă un gest de caritate, să o facă în nume personal. Dar să distrezi lumea ca să aduni bani pentru niște victime mi se pare o chestie total deplasată“, a declarat managerul trupei Cargo.

Și pe Ovidiu Lipan-Țăndărică l-a revoltat încercarea Patriarhiei de a-și spăla păcatele acumulate recent prin afirmațiile răutăcioase făcute la adresa victimelor, notează Click. „Ortodoxia aparține poporului. Începem să ne pierdem în funcțiile pe care le deținem. Poate unii se și văd Sfinți. Nu există bun-simț și nu există o cultură a scaunului pe care ești așezat. Fariseismul a luat o amploare extraordinară, ar trebui puțină educație și să învățăm ce înseamnă să ai o cultură ortodoxă“, a declarat artistul, indignat.

2 COMENTARII

    • Ce înseamnă ”ipocrizie” ? Dacă meriți să te înjur de mamă, s-o și fac, ca să nu fiu ”ipocrit” ? Logico ! De ex. violatorii nu sunt ”ipocriți”, te plac, te posedă !

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here