După o lună plină de evenimente, Alexandra Stan pleacă în vacanţă în Costa Rica

Încă de la începutul lunii martie, când a lansat noul ei single, „Balans“, Alexandra Stan a dat startul nebuniei ce avea să se întâmple în România, Italia, Japonia şi Turcia. La scurt timp după apariţia piesei „Balans“, în colaborare cu Mohombi, Alexandra le-a oferit fanilor noul ei album, „Alesta“.

Alexandra Stan_Willy William

Supriza mult aşteptată a venit din partea frumoasei cântăreţe în momentul în care şi-a anunţat în mod oficial relaţia de dragoste cu Bogdan.

Cu un concert pe 13 martie în unul dintre cele mai renumite cluburi din Milano, Alexandra Stan a cântat pe aceeaşi scenă cu Willy William, care pare că îi strigă numele, (Ale-Ale), în hitul lui, „Ego“.

Imediat după concertul din Milano, artista a plecat către Japonia, unde a susţinut numeroase concerte şi interviuri pe o perioadă de două săptămâni, printre care şi un concert pentru YouTube Tokyo.

Albumul „Alesta“ a ajuns pe primele locuri în topurile vânzărilor încă din a doua zi de la lansare, fanii japonezi demonstrând încă o dată că Alexandra Stan este artista lor preferată. Mai mult decât atât, Alexandra Stan s-a lansat şi în domeniul modei, tot în Japonia, unde are propria ei colecţie alături de brandul internaţional Bershka.

Plecarea din Ţara Soarelui Răsare a fost către Turcia, unde Alexandra a susţinut un concert în Adana, Turcia, un loc plin de fani nerăbdători să-şi vadă idolul.

După întreaga perioadă aglomerată, artista a venit două zile acasă, la Constanţa, locul în care susţine că se simte cel mai bine, înconjurată de familia ei numeroasă.

Luna martie s-a încheiat pentru Alexandra Stan cu o invitaţie specială din partea Trupei Zero pentru concertul lor din Hard Rock Cafe, unde au cântat „Inimă de gheaţă“. Printre invitaţi s-au numărat Andra, Tudor Ionescu şi Marius Moga.

Astfel, după o lună plină de evenimente, Alexandra Stan pleacă într-o binemeritată vacanţă în Costa Rica, alături de iubitul ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here