Duran Duran va lansa noul album, „Paper Gods“, mai devreme

Una dintre cele mai de succes formaţii din istorie, Duran Duran, a anunţat că va lansa noul album “Paper Gods” pe 11 septembrie, şi nu pe 18 aşa cum era programat iniţial, ca urmare a numeroaselor cereri din partea fanilor.

Duran Duran - Paper GodsVocalistul Simon Le Bon, claparul Nick Rhodes, basistul John Taylor şi toboşarul Roger Taylor au înregistrat “Paper Gods” în Londra alături de producătorii Nile Rodgers, Mark Ronson, Josh Blair şi Mr. Hudson.

Piesele de pe cel de-al 14-lea album din carieră au fost deja apreciate ca fiind cele mai bune de la lansarea lui “Rio”, cuprinzând adevărata esenţă a lui Duran Duran – dualitatea şi conflictul stărilor care s-au aflat întotdeauna la baza mesajelor transmise de trupă. Visceral şi îndrăzneţ, albumul combină pop-ul contemporan cu elemente experimentale, rezultând un material epic în tot ansamblul său.

O versiune deluxe al lui “Paper Gods” este disponibilă pentru pre-comandă, iar single-ul “Pressure Off” poate fi achiziţionat din magazinele digitale.

Duran Duran au anunţat de asemenea că vor concerta în cadrul unei serii de festivaluri de vară, dar vor susţine şi show-uri separate în SUA în lunile septembrie şi octombrie, urmate de un turneu în Marea Britanie care culmineaaza cu un concert de proporţii pe Arena O2 din Londra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here