vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIDVD-ul „Vunk la înălţime“ poate fi vizionat pe YouTube

DVD-ul „Vunk la înălţime“ poate fi vizionat pe YouTube

Vunk le face un cadou fanilor săi postând pe canalul de YouTube al formaţiei primul concert al trupei, producţie proprie, la exact doi ani de la desfăşurarea acestuia.

vunk otopeni 2011 nelu ploiesteanu

„Vunk la înălţime“ este o producţie care a însemnat o investiţie de aproape 40.000 euro şi i-a avut invitaţi pe Marius Manole, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Cotabiţă şi Alexandra Uşurelu.

Produs ca un spectacol pentru televiziune, concertul Vunk – La înălţime a beneficiat la momentul lansării pe DVD de încă o colaborare inedită: regizorul Corneliu Porumboiu a realizat spotul de promovare sub forma unui scurt metraj care îi prezenta pe doi tineri care cărau mobilă pe scara unui bloc şi erau surprinşi de muzica pe care o ascultă o vecină.

„A fost primul concert în care am invitat artişti alături de care să ne cântăm piesele împreună, artişti la care nu s-ar fi gândit nimeni că s-ar potrivi cu muzica noastră. Atunci am cântat cu Nelu Ploieşteanu şi cu Gabi Cotabiţă. Acum un an, la concertul nostru anual de la Sala Polivalentă, au fost Monica Anghel şi Eric Martin, solistul celebrei trupe Mr. Big. Iar anul acesta, tot la Polivalentă, i-am avut în concert pe Mirabela Dauer şi pe Radu Beligan. Toate aceste colaborări au fost de un foarte mare succes, aşa că o să urmeze şi altele, la fel de surprinzătoare“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Până pe 16 decembrie, fanii pot comanda DVD-uri în ediţie limitată, cu autografele membrilor trupei, la preţul special de 60 ron, printr-un mail la adresa [email protected].

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.