Eduard Maya şi Vika Vigulina au cântat melodia „Love of my life“ la „Plaja lui Teo“

Miercuri, 16 iulie, la “Plaja lui Teo”, emisiune transmisă în direct de postul Kanal D din staţiunea Mamaia, Eduard Maya şi Vika Jigulina şi-au lansat noua piesă, “Love of My Life”.

Plaja lui TeoAcompaniaţi de acordeonul lui Eduard Maya, un WeltMeister ediţie limitată, instrument a cărui “semnătura muzicală” se găseşte în mai toate compoziţiile acestuia, cei doi au încântat publicul de pe plajă.

“Pentru mine, acordeonul este mai mult decât un instrument muzical. Îl preţuiesc nu ca pe un obiect, ci ca pe o fiinţă dragă. Valoarea lui nu se măsoară în bani: datorită lui am cele peste 300 de milioane de vizualizări la piesa ‘Stereo Love'”, ne-a declarat, la sfârşitul emisiunii, Eduard Maya.

Vika Jigulina şi Eduard Maya s-au întors recent dintr-un turneu în Orientul Mijlociu, urmând ca peste două săptămâni să plece în Statele Unite.

“În următoarele săptămâni vom scoate şi un videoclip la piesa ‘Love of My Life’, apoi ne vom ocupa şi de remix-uri. Piesa este vândută pentru difuzare în 15 teritorii”, a declarat Vika Jigulina.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here