Edward Aninaru, fotograful Innei, a pregătit efecte speciale pentru workshop-ul „Epic Pictures“

Edward Aninaru, fotograful unor vedete precum Inna, Celine Dion şi Alexandra Stan, a pregătit elemente de decor, efecte speciale, make-up şi costume spectaculoase care îi vor ajuta pe participanţi să recreeze lumea magică a poveştilor prin fotografii la workshop-urile #EpicPictures, organizate pe 10, 11, 17 şi 18 octombrie.

edward aninaru workshop

„Am fost la Buftea şi am ales de la costume şi recuzită, până la piese de mobilier care ne vor ajuta să spunem poveştile pe care ni le-am dorit. Am petrecut jumătate de zi împreună cu o parte a echipei cotrobăind prin toate minunăţiile de acolo. A fost destul de complicat să ne decidem asupra elementelor, pentru că varietatea este foarte mare. Dar întotdeauna este o plăcere şi o bucurie să cauţi prin aceste depozite! M-am simţit de parcă am fost în podul bunicilor şi am găsit tot felul de comori“, a mărturisit cu entuziasm Edward Aninaru.

Cursanţii de la workshop-ul de fotografie #EpicPictures vor avea la dispoziţie cele mai variate mijloace tehnice pentru a crea efecte speciale: „Pe lângă set-up-urile de lumini, care vor fi una dintre cele mai importante părți ale acestui workshop, o să ne jucăm cu mașini de fum, ventilatoare şi o mulțime de elemente de decor pe care o să le pregătim împreună pentru această experientă“, a explicat fotograful vedetelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here