Elena Gheorghe, concert în autocar, pe Autostrada Soarelui

Primul weekend de distracție SummerKiss BASS a avut-o ca invitată specială pe Elena Gheorghe. Cântăreața a urcat de dimineață în autocarul cu care 30 de ascultători Kiss FM au plecat din București la mare într-o aventură cu cel mai tare club pe roți.

Elena Gheorghe

La invitația MC-ului Cristi Nitzu, Elena le-a făcut un cadou muzical pasagerilor, susținând un concert chiar pe Autostrada Soarelor, în autocarul care gonea spre centrul distracției din acest weekend: Life in Color, super-party-ul powered by Kiss FM, desfășurat pe Plaja Loft din Mamaia.

După ce a cântat acompaniată de un chitarist, artista a mărturisit că pentru ea a fost o premieră. „Pentru mine a fost primul concert oficial într-un autobuz, cu microfon. Dacă, până acum, mergeam cu gașca și cântam la rece, astăzi am avut microfon, am avut public, care s-a distrat alături de mine și a cântat foarte frumos”, i-a povestit cântăreața lui Cristi Nitzu. DJ-ul Kiss FM a mărturisit și el că este pentru prima dată când pune muzică într-un autocar.

După concert, întreaga gașcă de petrecăreți a profitat de pauza făcută la o benzinărie pentru a-i cere Elenei autografe și a se fotografia cu vedeta. Destinația finală a SummerKiss BASS a fost Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizată pentru prima oară în acest an în România, pe plaja Loft din Mamaia. Printre cei care au făcut show sâmbătă noapte pe scena Life in Color s-au numărat și OLiX și Dan Fințescu, fondatorii și președinții Partydul Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here