Elena Gheorghe, despre foștii colegi de la Mandinga: „Niciodată n-am fost prieteni“

Elena Gheorghe și Glance au cântat live, la Kiss FM, în cadrul matinalului prezentat de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu. Invitații le-au mărturisit fanilor că vor să cucerească întreaga Europă cu noul single ‘Mamma mia’.

Elena Gheorghe„Ce mai fac foștii tăi colegi de la Mandinga? V-ați certat când ai plecat?”, și-a exprimat Mihai Găinușă o veche curiozitate. „Ce să facă? Foarte bine, văd. Nu ne-am certat. Noi niciodată n-am fost prieteni, ca să zici că ne întâlneam și mergeam împreună la club sau la un suc. Dar a fost o perioadă frumoasă”, a mărturisit ea.

„Regret că nu mai am 17 ani”, a spus Elena Gheorghe, precizând că, totuși, glumește și că nu-i pare rău de nimic. „Nu regret nimic. Sunt genul care nu regretă nimic, pentru că fiecare lucru care ți se întâmplă așa e sortit să se întâmple și te ajută să fii ceea ce ești și să evoluezi”, a declarat ea.

Prezent în studioul Kiss FM alături de Elena, Glance nu a scăpat de atenția lui Găinușă și a lui Codruț Kegheș. „Auzi, dar ce-ai în păr? Ce-ai pățit? E o țigară în păr?”, a râs Găinușă de coafura invitatului. „Nu, sunt două bețe. Cel vertical e pentru extratereștri”, a râs Glance. „Să știi că eu îl admir pentru chestia asta, pentru că-i ia foarte mult timp să-și facă părul. Mai mult decât mie”, a intervenit și Elena.

Artista a cântat live la Kiss FM cele mai recente single-uri, ‘De neînlocuit’ și ‘Mamma mia’, cu ultima piesă exprimându-și speranța că va cuceri nu doar Italia, ci și întreaga Europă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here