sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIElena Ionescu a părăsit trupa Mandinga. Barbara Isasi îi va lua locul!

Elena Ionescu a părăsit trupa Mandinga. Barbara Isasi îi va lua locul!

Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

elena ionescu parasit mandinga

„Este un proiect care va evolua într-o altă direcţie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu“, a explicat Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Elena Ionescu a ţinut să precizeze că a fost vorba de o despărțire pe cale amiabilă şi că ea şi Trupa Mandinga au rămas în relații bune. „A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic“, a spus Elena Ionescu.

Noua solistă a trupei este Barbara Isasi, artistă în vârstă de 27 de ani ce a participat la „Vocea Spaniei“ în anul 2013. „Dorim să ne dezvoltăm cât mai mult internațional. Prietena cea mai bună a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaște pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o audiție, a fost în România la noi la studio și am decis toți că ea este alegerea noastră pentru mai departe“, a dezvăluit Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.

Mandinga Credit foto Seby Ionescu

„Am luat această decizie pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului“, a încheiat Barbara Isasi.

Acum, noua formulă a trupei Mandinga este: Ciupi la tobe (România), Barbara Isasi voce (Spania), El Nino la percuție (Cuba), Zach la saxofon și la bas (România), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) și, de asemenea, o noutate în trupă, Valera Busmachiu la trompetă (Republica Moldova).

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.