Elena Merișoreanu a vrut să divorțeze

Lupta din bucătăria „Star Chef” se dă în straie populare! Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan se întrec în preparate culinare sâmbătă și duminică, de la 12.00, la Antena Stars.

Elena MerisoreanuElena Merișoreanu le va povesti gazdelor emisiunii cum era cât pe ce să divorțeze, dar că și-a salvat căsnicia mulțumită mamei sale. „Mama e singura persoană din lume care îți dă sfaturile cele mai înțelepte. Când m-am dus la mama și i-am spus că vreau să divorțez ea mi-a spus că am două fete, care au nevoie de tată”, povestește Elena Merișoreanu. „Uite că am ajuns la o vârstă la care ne respectăm, nu ne amintim de asta, că așa e frumos”, declară artista.

Rivala ei din bucătăria „Star Chef”, Saveta Bogdan, mărturisește detașat că ambele ei căsnicii au fost „proaste”: primul soț era gelos și avea probleme cu băutura, cel de-al doilea a devenit și el posesiv, iar din cauza meseriei sale niciuna dintre soacre nu a dorit-o și nu a iubit-o.

Saveta Bogdan spune răspicat că a stat mereu departe de bărbații însurați, chiar dacă uneori a suferit din această cauză. „Niciodată nu mi-a plăcut să-mi clădesc fericirea pe nefericirea altuia”, mai declară ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here