Emil Lassaria a lansat primul album electronic dance music din România

Emil Lassaria a pregătit un nou set de piese care va electriza cluburile începând cu toamna aceasta. Piesele reprezintă o premieră pentru România, fiind primul material EDM (electronic dance music) din ţara noastră, demonstrând încă o dată că Lassaria este un deschizător de drumuri în materie de muzică de club.

emil lassaria album nou

Reunite în albumul online “Read My Lips”, DJ-ul ne face simţurile să vibreze cu nouă piese, fiecare conţinând un ingredient savuros prin care întrupează o senzaţie diferită, permiţând astfel publicului să-şi regăsească starea de spirit de-a lungul ascultării materialului discografic.

“Pentru mine, muzica e principala motivaţie de a mă trezi dimineaţa, de a merge mai departe, de a rămâne. Am ales EDM pentru că-mi place să ofer oamenilor energie pozitivă, iar EDM-ul este enegie pură”, a declarat Emil Lassaria.

Piesele se bucură fiecare de câte un videoclip online inspirat din formatul filmuleţelor de pe platforma Vine. Clipurile acompaniază perfect soundul fiecărei piese, fiind o reprezentare vizuală a beat-urilor mixate într-o manieră inedită de Emil Lassaria.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here