Era Istrefi a semnat cu Ultra / B1 Records / Sony Music

Artista de origine albaniana Era Istrefi, cea care a cucerit publicul cu single-ul „Bon Bon”, a semnat un contract cu Ultra / B1 Records / Sony Music.

Era Istefi

Hitul „Bon Bon” se bucură de un succes imenscat, cu peste 6 milioane de stream-uri şi peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi primele poziţii în topurile Shazam, Spotify şi iTunes din multe ţări europene, printre care Bulgaria, Germania, Austria, Elveţia, Grecia, Olanda.

În România, piesa ocupă locul 4 în topul iTunes şi locul 5 în chart-ul Shazam şi primele locuri în topurile radio şi TV.

Piesa, cu un beat electrizant, versuri catchy şi timbrul dinamic al Erei Istrefi a fost lansată pe YouTube la sfârşitul anului 2015 şi este compusă de către Cricket, Bigbang, Toton, Era Istrefi şi Ergen Berisha.

Artista în vârstă de 21 de ani s-a născut în Pristina, Kosovo. Primul ei single, „Mani për money”, a fost lansat în 2013. Anul următor a fost declarată „Best New Artist” în cadrul premiilor Albanian Music Awards. Pasiunea pentru muzică este moştenită din familie, atât părinţii ei, cât şi sora Erei au legături cu industria muzicală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here